TikTok for dansk erhverv

NYHED!

Køb den første uddybende rapport om virksomheder og organisationer på TikTok! 
300 virksomheder og erhvervsdrivende organisationer, sorteret efter kategori. Komplet med data om følgere, højeste og laveste antal visninger samt aktivitetsniveau. Excel data ark medfølger også til eget brug. Kun 399 kr. Se eksempel her.

Se den gratis liste over danske virksomheder og erhvervsdrivende organisationer her.
Listen opdateres løbende, og indeholder brugernavne og links.

Få opstartshjælp til TikTok >>>>

For at komme godt i gang med TikTok, er der mange overvejelser og beslutninger som skal tages. Jeg kan tilbyde en skræddersyet pakke til jeres virksomhed. 

Når en uskyldig trend faktisk bryder love

Det begynder på samme måde hver gang. En elev siger "er det ikke lidt varmt herinde?", og...

Dansk Virksomheder på TikTok – Top 10

Med den stigning af virksomheder - fra selvstændige til kæmpe virksomheder og organisationer - som...

De første 600 på TikTok

Med et voksende publikum i 16-35-års alderen, burde det for mange erhvervsdrivende være en naturlig udvidelse af deres SoMe strategi. De første 600 er i gang.

200+ danske virksomheder på TikTok

Vi har nået en milepæl i dansk TikTok. Med over 200, små såvel som store, virksomheder der har kastet sig ud i det ‘nye’ medie, tegner 2022 til at blive sidste chance for at være ‘first mover’.

Kom i gang med TikTok – mest for voksne

Hvad skal man som forældre/ voksne starte med, når man hopper på TikTok?
Her er en liste med mulige konto, som har meget forskelligt indhold.

Dansk forældreguide fra TikTok

Læs den dansksprogede Guardians Guide fra TikTok og bliv klogere på det hurtigst voksende medie i 2021

Mini series: When life hurts

Miniserie: Når livet gør ondtDet er ikke nemt at vokse op. Det ene øjeblik kan man være jublende...

Mini series: Tricks idiots use to get you to do things you don't want to

Mini serie: Tricks idioter bruger for at få dig til ting du ikke har lyst til!Med de sociale...

TikTok is no more dangerous than usual

Lad mig starte med at sige dette: Vores børn er ikke i fare på TikTok. Ikke mere end de plejer at...

Hvem er Eva Fog Noer?

Som en af Danmarks førende eksperter i TikTok, kan jeg hjælpe jeres virksomhed i gang hurtigt og på jeres præmisser.

Siden udgangen af 2019 har jeg været på en opdagelses- og dannelsesrejse med mediet, som i 2020 blev til to rapporter. En med dansk fokus, og en med Norden, UK og USA inkluderet. De fås begge gratis her.
Slut 2020 blev TikTok for erhvervslivet inkluderet i min portefølje.

Min unikke blanding af forståelsen for TikTok, samt den unge målgruppe, gør det nemt for mig at navigere i samt formidle om hvordan mediet skal tilgås. Bl.a. har jeg et stort netværk blandt de unge TikTok influencers, som er en ny og spændende målgruppe indenfor marketing.

 

Eva Fog Noer på TikTok

Eva Fog Noer er Danmarks førende ekspert i det sociale medie Tik Tok. Hun har både øje for de kommercielle anvendelsesmuligheder og mindst lige så vigtigt de mulige sociale slagsider ved sådan et medie – fx ift. børns brug uden vejledning fra voksne.

I EGN har vi afviklet et stort medlemsarrangement om Tik Tok, hvor Eva var vores keynote. Hun gav tilhørerne en omfattende, lavpraktisk og inspirerende introduktion til platformen, der var det perfekte udgangspunkt for de mange i publikum, som havde brug for at tilegne sig et kvalificeret udgangspunkt for at vurdere, om Tik Tok var interessant for dem at satse på.

Eva udgiver løbende spændende artikler om sit felt og crowdsourcer også en liste over interessante danske virksomheder på Tik Tok. Hun er dygtig, vidende og rar at arbejde sammen med og får derfor mine varmeste anbefalinger.

Jesper Andersen

Netværksdirektør, EGN [Executives’ Global Network]

I forbindelse med opstarten af InchByInch og under vores event Digital Fodbold Festival, havde Evas erfaring med TikTok meget stor værdi for os. Med vores målgruppe på 13-20-årige fodboldspillere, var TikTok et oplagt medie at være på. Efter analyse af potentialet og med Evas hjælp med at sætte vores konto op, finde vores første værter, blev der skabt det rette fundament og kendskab til vores fodboldapp InchByInch.

Daniel Laursen

CEO - co-founder, InchByInch

Eva Fog Noer har både stor indsigt i og viden om, hvordan TikTok fungerer og hvad der er platformens styrker ikke mindst når det handler om, hvorfor eller hvordan man som virksomhed kan brug platformen til at styrke brandfortællingen eller kendskabsgraden. Derudover er Eva en superdygtig formilder, der på en enkel og overskuelig måde får foldet sit budskab ud. På den måde gør hun det trygt at tage de første skridt ind i en ny verden.

Pia Brandt Halling

Kommunikations- og marketingsansvarlig, EVU • El- og VVS-branchens Uddannelsessekretariat

Jeg var til EGNs webinar – “TikTok – et uforløst potentiale for danske virksomheder?”, hvor Eva Fog Noer tog os i gennem TikTok rejsen. Eva gav os et kortfattet, men præcis indblik i hvad TikTok er, og hvilke brugere der befinder sig på platformen. 

Mine varmeste anbefalinger til Eva Fog Noer, hvis du skal i gang med den digitale rejse, og især overfor de unge og deres medier.

Pernille Kronholm Frie

Freelance marketing specialist, MarketingSpecialist.dk

en_USEnglish