Udtalelser

Eva tilbyder en unik kombination af viden omkring pædagogik og it – krydret med en brændende passion for at få piger til at tage kontrol over deres eget liv. Dell deler den samme passion for at gøre flere piger interesserede i it. Både fordi it-branchen styrkes af mangfoldighed, men også fordi vi gerne vil mindske barrierer og åbne pigernes øjne for de fantastiske fremtidsmuligheder, som it-kompetencer kan give dem. Eva hjælper os konkret med denne mission ved målrettet at inspirere piger til at give sig i kast med it og forstå hvad der foregår bag skærmen.
Julie Rosendal

Events & Communications Manager, Dell EMC

Eva taler lige ud af posen og ind i hjertet med relevante historier fra det virkelige liv, tilpasset tilhørerne.

Hun formidler problematisk stof ligetil, er skarp i sine observationer og ikke bange for at gøre sin mening helt tydelig. Hun er levende, begavet og en vigtig stemme i den digitale og kønnede debat.

Kristina Velser

Leder, Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter

Vi har samarbejdet med Eva Fog, af flere omgange fordi Eva Fog, har styr på didaktiske og pædagogiske principper når man skal arbejde med teknologier.

Eva, har understøttet os med implementeringen af 3D-print i skolen ift. pigerne, samt afholdt workshop om brugen af multimodalitet sammen med børnene.
Det gode ved samarbejdet med Eva er at hun har fokus på eleven og hvad eleven skal kunne, samtidig med hun invitere de voksne ind i disse processer.

Rune Dziadecki Gråbæk

Udviklingskonsulent for IT og læringsmiljøer, Ringsted Kommune

Eva Fog holdt oplæg på DI Digitals årsdag den 8. juni 2017 om fremtidens uddannelser og kompetencer i det 21. århundrede.

Eva er en ildsjæl, der brænder for sin mission og har en indlevende, sjov og inspirerende tilgang til tingene.

Hendes oplæg var anderledes med et direkte opråb til både virksomheder og politikere om at lære af fortidens fejltagelser og i stedet arbejde med helhedssynet på teknologi.

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent, DI

Vi har hos EduLab haft stor glæde af Evas indsigtsfulde og inspirerende indlæg til vores tidl. magasin, FessorNyt, samt på vores blog til børnefamilier, MatematikBlog.dk, hvor hun bl.a. har skrevet om digital dannelse.

Eva er på forkant med teknologien og er god til at tilpasse sig sin målgruppe – om det er børn, voksne, fagfolk eller andre, der er modtagere af hendes budskaber. Vi beundrer Eva som forgangskvinde for at få flere piger interesserede i IT og teknik samt at få flere kvinder i STEM.

Eva er motiverende og brænder igennem, og vi kan varmt anbefale hende – og ikke mindst hendes mor-datter tech brunches, hvor der leges og læres med BeeBots, SmartGurlz, Spheroes, littleBits, Osmo apps og Tinkercad. Vi følger Evas tiltag på LinkedIn og i medierne – det er en spændende rejse, hun er på.

Line Brodie

Team Manager - Marketing & Multimedia, EduLab

Eva er en passioneret og vidende ildsjæl og oplægsholder, der med levende eksempler og humor får engageret sit publikum.

Uanset om publikum er børn, unge, forældre, politikere eller kommercielle aktører. Eva har en enorm indsigt i børn og unges digitale liv og åbner den verden med indlevelse og nysgerrighed. I en verden, hvor den digitale generationskløft vokser, er der brug for eksperter som Eva til at bygge bro mellem generationer.

Camilla Mehlsen

Medie- og uddannelsesrådgiver, forfatter, foredragsholder, Mehlsen Media

Vi havde lavet et samarbejde med Eva Fog omkring en stor fællesdag for it-elevpatruljer i Furesø Kommune i september 2017.

Vi havde valgt Eva, da hendes fokus opmærksomhed omkring piger og programmering, passede rigtig godt ind i vores tanker om udvikling af it-elevpatruljer.

Derfor valgte vi et setup, hvor både drenge og piger var en integreret del af målgruppen, og dermed bliver snakken omkring, at teknologi skræmmer pigerne væk lagt i baggrunden.

Vi var rigtig glade for Eva’s setup på dagen. Hun var meget fokuseret på at arbejde med meningsfuld brug af teknologi og kodning, og skabe et narrativ omkring arbejdet med teknologi. Det gav patruljen et godt afsæt, for at gå hjem og få andre til at kaste sig over teknologien.

Tobias Smith

Pædagogisk it-konsulent, Furesø Kommune

I skal møde Eva! Eva er girl power, forstået som at hun sætter strøm på pigerne og deres tilstedeværelse i en digital tidsalder, hvor det oftest er drengene der står forrest og tættest. Eva står også for en styrke i sin sag, der kan mærkes med det samme. Dette bliver tydeligt når hun taler med og for andre ligesindede, når hun faciliterer digitalisering for pigerne og når hun via podcasten Alphabølgen åbner op for en verden af debat, filosoferen og konkretisering af den virkelighed der præger vores hverdag.

Eva hjælper piger til at indse deres egen plads og muligheder i design- og teknologiverdenen. Som Digipippi-rollemodel og med sin stærke pædagogiske baggrund har hun godt tag i at løfte pigernes blik mod deltagelse og drømme inden for digitalisering, design, produktion og teknologi.

Historisk har denne verden tilhørt pigerne før, men markedsførings-stereotyper har stille og roligt overladt scenen til drengene, mens pigerne har trukket sig. Faktisk skal der satses tidligt for at nå at fange dem, inden stereotypen farver dem og de opgiver drømmen.
Det hjælper Eva med til hvordan vi kan ændre for vores piger, så de også kan drømme elektriske drømme

Christian Toft

Multimediepædagog, Fuglsanggårdsskolen Coding Pirate, Lyngby/Microsoft afd. Blogger på Paed-it.dk Og vigtigst - Far til Anna og Molly, som endnu ikke er farvet af stereotyper.

da_DKDanish