Indhold tilpasset dig

BOOK
Et foredrag

I et årti har jeg holdt foredrag i indland og udland. Emnerne og publikum varierer, men altid med afsæt i den digitale virkelighed. 

Eksempler

Efter knapt 3 årtier i den teknologiske verden, har jeg berørt mange emner. Jeg har pulsen på børn og unges digitale liv, såvel som hvor samfundet er på vej hen.

w

Digital opdragelse

Hvordan skal man som forælder, lærer eller pædagog forholde sig til den verden de nye generationer vokser op i? Jeg tilbyder praksiseksempler og værktøjer til at tage opgaven på sig.

Digital ligestilling

Siden 1980’erne har skævvridningen i samfundet været tiltagende. Selvom vi i 2021 har fokus på problemet, fortsætter piger og kvinder med at blive forfordelt i den digitale og teknologiske verden. Af andre, såvel som dem selv.

TikTok

Sociale medier fylder enormt, og TikTok har siden 2019 været på kanonkurs ud i de danske hjem. Som det påpeges i den gratis rapport jeg skrev om mediet fra 2020, er det for længst gået fra at være en børneapp. I dag bør alle firmaer med respekt for sig selv finde vej derinde, og alle forældre og professionelle bør have en grundidé om mediet.  

Dit digitale barn

Vores børn og unge lever et simultant analogt og digitalt liv. Derfor kræver forståelsen af deres liv meget af både børn og voksne. Få et indblik i forskellige og ligheder, samt deres medier og opførsel herpå.

u

Piger og teknologi

“Det er ikke noget for sådan en som mig”. Dette er desværre en af de svar man kan møde, når piger præsenteres for teknologi i praksis. Med erfaring fra DigiPippi, fortæller jeg om metoden jeg har udviklet, og vores arbejde med at højne pigernes selvtillid

Dit digitale ungdomsliv

Det kan være svært nok at vokse op. Når der er sociale hierakier, trends og konstant digital kommunikation, kan det virkelig blive svært. Med mange års erfaring, taler jeg i øjenhøjde med både børn og unge, og søger at hjælpe dem med at forstå sig selv og det digitale lidt bedre.

Kvinder og gaming

Mere end halvdelen af piger og kvinder gamer, men hvor er de? Det mandelige ideal er fortsat det der sættes op, når vi snakker gaming. Jeg sætter fokus på udviklingen af gaming og kvindernes rolle, og trækker på erfaringer som diversitetskonsulent i Esport Danmark.

Erhvervslivet

Få indblik i TikTok, børn og unges digitale liv samt behovet for diversitet i teknologi og gaming.
Kontakt mig for mere information eller et tilbud.

Fra Moskva til Christiansborg

Det har været mit privilegie at holde oplæg for folk fra mange steder i verden, både nationalt og internationalt. Om det er skolens gymnastiksal eller de bonede gulve gør ikke forskel for mig. 

Priser

Fra 3500 kr. eks moms for 30 min og op. Prisen aftales individuelt efter format og behov.

Skal vi snakkes ved?
Så send en besked!

Send en mail med evt. ønsker eller forespørgsler, og lad os se hvad vi kan finde ud af.

da_DKDanish