Og nu til det sjove!

Af bar iver mødte jeg næsten en time tidligere på arbejde end nødvendigt, fandt den nærmeste kasse LEGO og gik i gang med at bygge et hus.
Jeg har den holdning, at jeg skal vise børnene hvad det er jeg vil have dem til frem for bare at forklare dem det med ord.
Min oprindelige idé var at nå at lave en film før børnene kom, men i stedet endte jeg med at opbygge den verden filmene skulle foregå i sammen med dem.
Børn er de bedste læremestre i verden 🙂

Så med afsæt i mit lille hus blev der bygget en månebase med en UFO, mens andre gik i gang med et træhus. Nogle børn startede deres egne projekter, hvor de lavede film med dem selv eller andre stykker legetøj. Til sidst havde jeg værkstedet fuldt af børn, LEGO og latter.
Jeg lod børnene tage teten og nøjedes med at være hjælper og medinstruktør.

Pludselig var jeg fotograf på en virkelig syret historie om en pige der drømmer og bliver til et rumvæsen. Så bliver hun hentet til en månebase af et andet rumvæsen i en UFO.
På denne månebase bor der en gris samt halve og hele mennesker.
Grisen og de to rumvæsener går ind i et hus, som så smadres af et tårn, en bombe og en bil. Slut, prut, finale.

Rent teknisk er filmen lavet med 10 FPS (billeder i sekundet), og jeg tog flere gange 2 billeder af hver scene for at få den til at blive længere. Det færdige resultat varede kun 55 sekunder, men takket være lidt filmmagi fik jeg farten sænket en smule. Dog ikke meget, da jeg ikke vil pille for meget ved børnenes vision.

da_DKDanish