Jeg elsker mit job. Ingen tvivl om det.
Der er mange som ikke anser pædagogik for et egentlig fag, for “alle kan jo passe børn”. Jaja. Alle kan også samle en bil. Spørgsmålet er bare hvordan resultatet bliver.

I dag er en af de dage hvor jeg virkelig får lov at tjene mine penge.
En god dag, hvor en tur, mit værkstedsarbejde, gårdvagt samt sidste del af forældre samtalerne før 1. klasse gennemføres. Det er bare en meget lang dag og jeg ved ikke lige hvor mange pauser jeg får.

Der har været flere af den slags dage på det sidste. Hver uge syntes der at være aftenmøder i forbindelse med SFO eller skole. Det er lidt hårdt når alle møder skal holdes i aftentimerne – i SFO’en hovedsageligt fordi vores dage er optaget af majbørnene.

Jeg er lidt træt. Godt sommerferien snart kommer!

da_DKDanish