Hvem taler dit barn med?

Hver dag modtager influencers og ‘kendte’ fra sociale medier private beskeder fra deres følgere. Mange af dem er fra børn og unge, der ikke ved hvem, de skal snakke med om små såvel som store problemer.

New Blog Posts

Follow as current topics and areas of interest are highlighted.

Digital pædagogik i øjenhøjde

Vi lever i en verden som nærmer sig 100 % teknologisk integreret.
Det skaber nye muligheder og udfordringer, som kræver at vi vender mange af vores tidligere metoder på hovedet. Heldigvis kan alle lære det. 

TikTok Rapport 2020

I maj 2020 udgav jeg en rapport om hvad TikTok er, med fokus på det danske – og meget unge – publikum. Rapporten er tilgængelig til download

Nyt på bloggen

Squid Game og andre trends

Squid Game og andre trends

Der er intet unormalt i at en serie, film, et stykke musik eller andet får sit helt eget liv på de sociale medier, så på den måde er Squid Game hypen intet nyt.

read more
Krisen over fodbold – en reflektion over reaktionerne

Krisen over fodbold – en reflektion over reaktionerne

Meget få danskere er gået overhøring at den danske spiller Christian Eriksen fald om på banen før afslutningen af 1. halvleg. Det er vigtigt at huske, at ingen reagerer ens. For nogen var det stærkt traumatiserende, mens det for andre var ubehageligt men nemt at gå videre fra. Desværre er der mange, som ikke kan rumme andres følelser.

read more
Når unge mænd gamer

Når unge mænd gamer

Ifølge en nylig undersøgelse fra Medierådet har 92% af alle danske børn og unge mellem 1 og 15 år prøvet at spille digitale spil  – og 51% af dem spiller dagligt.
Fælles for dem alle er, at de sjældent møder voksne som forstår deres hverdag online. Jeg mødtes med 7 unge gamere, mænd i alderen 15 til 17 år, for at snakke om kulturen, sproget og fællesskaberne.

read more

Ekspertiser

Børn, unge og IT ∴ Digital ligestilling ∵ Digital opdragelse & pædagogik ∴ 21. århundredes kompetencer ∴ m.fl.

Udemærkelser

WonderSummit Role Model of the Year 2018  ∴ Nordic Women in Tech Mentor of the Year 2019 ∴ Change Leader i Reach for Change fra 2015

Kunder

DI ∴ Dell ∵ Microsoft ∴  Kirkeministeriet ∴ Socialdemokratiet ∴ Women in Tech ∴ STIL ∴ Ringsted Kommune ∵ Furesø Kommune ∴ Aalborg Kommune ∵ Silkeborg Bibliotek m.fl.

Medier

TV: Deadline DR2 ∴ Go’ TV2 ∵ TV2 News ∴ TV2 Lorry ∵ TVSyd ∴ DR Ultra  ∵ m.fl.
Radio/ podcast: P4 ∴ Harddisken (P1) ∵ Forældreintra (Radio 24/7) ∵ Elektronisk (24/7) ∵ SAMDATA Podcast  ∵ m.fl.
Skrift:  Wired ∴ Altinget ∴ Version 2 ∴  Sjællandske Medier ∵ Politiken ∵ Information ∵ Folkeskolen.dk ∴  DAGBLADET ∵ DR.dk ∴ Magasinet IN ∵ m.fl.

Om Eva Fog Noer

Praktikker møder ekspert

Siden 2009 har jeg dedikeret mig til at gøre teknologi tilgængeligt og forståeligt for alle. Med en livslang passion for teknologi, en uddannelse som Rudolf Steiner pædagog og et årti i skoleverdenen, ser jeg verden fra mange forskellige vinkler. Som social entreprenør og kvindelig IT/ edu iværksætter leder jeg altid efter muligheder, og udvikler konstant på de tendenser der er i det menneskelige digitale og teknologiske rum.

Ud over at lede og udvikle foreningen DigiPippi, er jeg bestyrelsesmedlem i Esport Danmark, holder foredrag, hyres ind som konsulent samt skaber og udøver undervisning. Vil du vide mere? Så kontakt mig.

– Eva Fog Noer

Statements

Eva taler lige ud af posen og ind i hjertet med relevante historier fra det virkelige liv, tilpasset tilhørerne.

Læs mere

Kristina Velsner

Leder, Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter (GPV)

Eva er en ildsjæl, der brænder for sin mission og har en indlevende, sjov og inspirerende tilgang til tingene.

Læs mere

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent, Dansk Industri

Eva er en passioneret og vidende ildsjæl og oplægsholder, der med levende eksempler og humor får engageret sit publikum.

Læs mere

Camilla Mehlsen

Medie- og uddannelsesrådgiver, forfatter, foredragsholder, Mehlsen Media

udvalgte medier

Udvalgte portrætter og interviews

Europeana

Magasinet IN

Techsisten

Berlingske

en_USEnglish