lockout3

En positiv ting kan jeg sige om lockouten. Jeg får tilbragt kvalitetstid med børnene.

Mange forældre har tydeligvis valgt at finde alternative pasningsløsninger til deres børn. I hvert fald er vi på mit arbejde ikke nået meget over 1/4 af børnebesætningen i den forgange uge.

Det har givet den unikke mulighed at vi nu kan tilbringe flere timer med et enkelt barn eller tre. I onsdags sad jeg kun i selskab af den samme dreng i timevis, mens han fortalte mig røverhistorier og jeg lærte ham at tegne. Den halve time han valgte at lave noget andet, kom to andre tegnegæster på besøg, og så var den dag gået.

Børnene forstår ikke helt hvad det her lockout går ud på.

Før det alt sammen startede måtte en hel 3. klasse dæmpes ned, fordi en af eleverne var blevet stukket en flyer om lockouten i hånden. Eleverne forstod bare at deres lærere ikke ville være der og, at de måske ender med at gå i skole hele dagen. Derfor ville de lave en protesthandling i skolegården. Skoleledelsen lukkede det ned og gav lærerne besked på ikke at bakke den slags op.

da_DKDanish