Ahhh! Så kom jeg ‘hjem’ igen.
Mit værksted, min klasse, ‘mine’ børn, mine faste kollegaer – præcis som det skal være.

Dagen bragte rutinen tilbage, og mit team var øjensynligt lige så lettede som jeg over at være tilbage ved vores digitale legeplads.
Jeg kastede mig straks over opdatering af computere og iPads, mens børnene blev sat i gang med at tegne og lave tegnefilm.

Det er fedt, at det er nået dertil hvor de kan klare sig selv og så stolt vise mig resultatet 🙂

I morgen skal vi planlægge det nye års aktiviteter, og jeg går og pønser på hvad jeg skal tage med fra det forgangne.

Sidste års store succes var tegnefilm. Det var bare ikke sat i en projektramme, så det skal nok være en prioritet.

Mit påbegyndte tegnekursus måtte lide døden da livet tog over, og jeg ved at mange af børnene blev rigtig skuffede over, at det ikke blev gennemført. Derfor må det forsøges igen.

Sidst, men ikke mindst, tror jeg at musik på iPad skal have en ny chance.
Sidste års produktion med Rapperkids var luksus udgaven af hvad der kan gøres, men i år må fokus nok også være på produktionen.
Et af de andre teams på mit arbejde laver musik med fysiske instrumenter, så måske skal det køre sideløbende. Vi får se 🙂

Mine kollegaer har fået blod på tanden og kommer med fede tiltag, så jeg ikke står med al ansvaret for det kreative. Det giver mig friere hænder til at gøre de andet ordenligt.

Et nyt skoleår er gået i gang, og pga den nye skolereform, samt en skoleudvidelse på mit arbejde, er det ikke til at sige hvad næste år vil bringe.
I mellemtiden fortsætter jeg med at lære børnene digital kreativitet samt social etik online!

da_DKDanish