Det kan næppe komme bag på nogen af mine faste læsere, at jeg er vild med teknologi.

Derfor er det nok heller ikke den store overraskelse, at jeg har forelsket mig dybt i littleBits fra littleBits Electronics.

littlebits-logo-Xno-rgbLittleBits er et intuitivt og enkelt værktøj til at bygge kredsløb med. Med andre ord: du kan bygge en maskine så let som ingenting!

Sættene består altid af 4 typer moduler: ’Power’, ’input’, ’output’ og ’wires’.

Med magneter, 4 farvekodede komponenttyper samt lidt fantasi, kan alle blive tekniske designere på under 15 minutter. Man er i gang med det samme.

ProLibrary_3119Det er faktisk ikke muligt, at sætte komponenterne forkert sammen, så der er ingen frygt for kortslutninger. Det værste der kan ske er, at det ikke virker fordi modulerne ikke er sat i rigtig rækkefølge. Så klikkes de blot af og på, og du er klar til at fortsætte.

Mulighederne er uendelige, og modulerne kan bruges igen og igen.

Kaldet ’LEGO for iPad generationen’, er dette intuitive redskab perfekt til alt fra, at ’pimpe’ dagligdagens redskaber til at lave interaktive kunst installationer.

Det berømte kunstmuseum MoMa i New York har haft en kunst installation skabt med littleBits stående i vinduet, så helt galt kan det ikke være 🙂

Spring alt det kedelige over, og gå direkte til skaberdelen.

Det er en leg at lære, og du opdager det ikke.

Køb LittleBits hos IT og Leg.

da_DKDanish