Efter, at jeg startede som deltidsselvstændig i 2012 er det et af de spørgsmål, som jeg oftest får og, som jeg knapt ved hvad svaret er på.

Ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg laver. Jeg er bare ikke en ‘put i en enkelt boks’ typen, og har det med at inkludere alt jeg føler er relevant.

Siden min indtrædelse som fuldtidsselvstændig i midt 2016 er det ikke blevet nemmere, men jeg forsøger da.

Normalt er første del af mit svar;
Den korte udgave er, at jeg er specialist og ekspert i børn og IT med et 360 graders blik.”
Efter den sætning er der normalt behov for uddybning, og så klapper fælden. For, vil folk vide hvad jeg er, eller hvad jeg arbejder med?

Hvis jeg lægger ud med hvem er jeg, bliver folk ofte lidt forvirrede;

  • meget eklektisk,
  • autodidakt computernørd, der har siddet fast ved en siden 1990,
  • lidt for kreativ ‘multikunstner’,
  • Rudolf Steiner uddannet pædagog (den slår gerne folk lidt ud, da computernørd og Steiner virker meget fjernt fra hinanden for mange. Bare ikke for mig),
  • skole- og SFO pædagog,
  • underviser, foredragsholder samt konsulent og udvikler,
  • ekspert i piger og tech (hvilket er grunden til, at jeg stiftede DigiPippi),
  • plus en der ikke kan lade være med at tale og skrive om det hele. Gerne med mange kreative ordsammensætninger og brændende passion.

Det er ikke nemt at putte på ens businesskort.

Af den grund ender svaret tit med at være;
Jeg arbejder med alt der har med vores digitale og teknologiske samfund at gøre, med udgangspunkt i vores børn – fremtidens voksne.

Dette gør også, at min målgruppe ikke ligefremt et snævert felt, men fællesnævneren er altid mennesker, som vil gøre verden til et bedre sted for vores børn.
Mine kunder og samarbejdspartnere er derfor politikerne, ministerier, virksomheder, kommuner, uddannelsesinstistutioner, lærere og pædagoger, ungerne selv samt deres forældre.

Vil du gøre brug af min eklektiske erfaring, kan du med fordel kontakte mig og høre nærmere. Læs evt. mere om mine kerneydelser indenfor foredrag, konsulentvirksomhed, forfatterskab og undervisning på http://paedagonok.evafog.dk/#ydelser.

da_DKDanish