lego2

Da jeg vågnede sidste fredag var det tydeligt for mig at i dag skulle være dagen! I dag skulle børnene lære stopmotion animation. Med LEGO klodser.

FAKTA: Stopmotion film er lavet billede for billede, frem for en flydende billedsekvens (som en almindelig film). Eksempler:  Walter og Trofast og Piraterne! Begge lavet af Aardman Animations – et selskab fra England som er kendt for deres fantastiske claymation (modellervoks animationer).

stop-animator_app
App’en til denne herlige dag havde jeg installeret flere måneder før, så det var bare at kaste mig ud i det. Denne herlighed ved navn Stop Animator er (som udgangspunkt) gratis til både iPad og iPhone. Fik jeg nævnt den er herlig? Der er selvfølgelig torne på denne rose, men det vender jeg tilbage til senere.
Der findes mange alternativer på app-store men i forbindelse med børn foretrækker jeg ikke, at komplicere processen mere end nødvendigt.

Stop Animators simple design gør den så brugervenlig, at den er sat til aldersgrænsen 4+.

da_DKDanish