Den digitale ligestilling
Piger (og kvinder) har også teknologiske interesserFor nogen lyder det som ren logik, mens det for andre lyder som noget der ikke passer. Faktum er, at piger og kvinder er underrepræsenterede i teknologi, hvilket skaber store problemer for samfundet. Jeg har arbejdet med problemstillingen siden 2009, og i 2015 skabte jeg foreningen DigiPippi på baggrund af mine erfaringer. Et arbejde, som jeg har vundet priser for og som foreningen har modtaget stor anerkendelse for internationalt.
Interesser og fællesskab
Når piger kan se grunden, opstår lysten
Så enkelt, men samtidig så komplekst, kan det opsummeres. Mange piger og kvinder er aldrig blevet præsenteret for teknologiens muligheder på en måde, som ræsonnere i dem. Samtidig har vi i årevis forsøgt at tilpasse pigerne til systemet, i stedet for at tilpasse systemet til alle. En taktik, som har fejlet og skabt en samfundsmæssig tilgang, der favorisere metoder som mange piger stejler ved.
I dag er samfundet ved at vågne op, men der er lang vej igen. Gennem foredrag, undervisning og konsulentarbejde arbejder jeg på at skabe en forandring.
For mere info om området henvises til nedenstående rapporter
DEA/ Microsoft
Nordisk Ministerråd
Plan Intl./ Telenor
Microsoft
”Udtalelser
Eva tilbyder en unik kombination af viden omkring pædagogik og it – krydret med en brændende passion for at få piger til at tage kontrol over deres eget liv.
I skal møde Eva! Eva er girl power, forstået som at hun sætter strøm på pigerne og deres tilstedeværelse i en digital tidsalder, hvor det oftest er drengene der står forrest og tættest.
Vi havde valgt Eva, da hendes fokus opmærksomhed omkring piger og programmering, passede rigtig godt ind i vores tanker om udvikling af it-elevpatruljer.
Want to know more?
Tag kontakt
Brug nedenstående mailform eller tag kontakt via eva@digipippi.dk samt på tlf.: 20215121