Statements

Som digital policy-rådgiver i Børns Vilkår, interagerer jeg med mange forskellige interessenter på området, såsom eksperter, tech-virksomheder, organisationer og myndigheder.
For mig er Eva en af de vigtigste og mest vidende eksperter i Danmark inden for børns online liv, da hun både har den faglige ballast samt indgående kendskab til det digitale univers børn og unge begår sig i og er direkte talerør for disse. Jeg ser hende som en af de vigtige og nuancerede stemmer i debatten, som altid fokuserer på barnets tarv.
Eva er derudover en strålende formidler.


Sørine Vesth Rasmussen

Political Consultant & Digital Policy Advisor, Børns Vilkår

Eva taler lige ud af posen og ind i hjertet med relevante historier fra det virkelige liv, tilpasset tilhørerne.

Hun formidler problematisk stof ligetil, er skarp i sine observationer og ikke bange for at gøre sin mening helt tydelig. Hun er levende, begavet og en vigtig stemme i den digitale og kønnede debat.

Kristina Velser

Leder, Gladsaxe Pædagogiske Videnscenter

Vi har hos EduLab haft stor glæde af Evas indsigtsfulde og inspirerende indlæg til vores tidl. magasin, FessorNyt, samt på vores blog til børnefamilier, MatematikBlog.dk, hvor hun bl.a. har skrevet om digital dannelse.

Eva er på forkant med teknologien og er god til at tilpasse sig sin målgruppe – om det er børn, voksne, fagfolk eller andre, der er modtagere af hendes budskaber. Vi beundrer Eva som forgangskvinde for at få flere piger interesserede i IT og teknik samt at få flere kvinder i STEM.

Eva er motiverende og brænder igennem, og vi kan varmt anbefale hende – og ikke mindst hendes mor-datter tech brunches, hvor der leges og læres med BeeBots, SmartGurlz, Spheroes, littleBits, Osmo apps og Tinkercad. Vi følger Evas tiltag på LinkedIn og i medierne – det er en spændende rejse, hun er på.

Line Brodie

Team Manager - Marketing & Multimedia, EduLab

Vi har samarbejdet med Eva Fog, af flere omgange fordi Eva Fog, har styr på didaktiske og pædagogiske principper når man skal arbejde med teknologier.

Eva, har understøttet os med implementeringen af 3D-print i skolen ift. pigerne, samt afholdt workshop om brugen af multimodalitet sammen med børnene.
Det gode ved samarbejdet med Eva er at hun har fokus på eleven og hvad eleven skal kunne, samtidig med hun invitere de voksne ind i disse processer.

Rune Dziadecki Gråbæk

Udviklingskonsulent for IT og læringsmiljøer, Ringsted Kommune

Eva Fog er meget professionel og ordentlig, og har en unik indsigt i unge og deres brug af sociale medier. Hun er en stor profil på den danske tech-scene, og vi har været og er super glade for hendes bidrag.

Hun har altid fingeren på pulsen i forhold til tendenser på sociale medier, og hun er god til at videreformidle. Hun gør sig både i værtsrollen og som skribent, og InchByInch kan klart anbefale hende.

Rasmus Bruun

Co-Founder & CEO, InchByInch

Eva tilbyder en unik kombination af viden omkring pædagogik og it – krydret med en brændende passion for at få piger til at tage kontrol over deres eget liv. Dell deler den samme passion for at gøre flere piger interesserede i it. Både fordi it-branchen styrkes af mangfoldighed, men også fordi vi gerne vil mindske barrierer og åbne pigernes øjne for de fantastiske fremtidsmuligheder, som it-kompetencer kan give dem. Eva hjælper os konkret med denne mission ved målrettet at inspirere piger til at give sig i kast med it og forstå hvad der foregår bag skærmen.
Julie Rosendal

Events & Communications Manager, Dell EMC

Jeg har haft Eva forbi som oplægsholder på Biblioteket Frederiksberg og blev især imponeret over hendes ro og nærvær i rummet med deltagerne. Det er en kæmpe styrke, at Eva selv møder børn og unge på TikTok. På den baggrund kan hun skabe formidling til forældre, der tager direkte udgangspunkt i børn og unges følelser og oplevelser på nettet og kombinere det med viden om algoritmer og den tekniske platform det hele foregår på.

Jeg kan varmt anbefale Eva både som ekspert og formidler.

Anna de Boer Klitgaard-Lund

Projektleder, Frederiksberg Bibliotel

Eva er en ildsjæl, der brænder for sin mission og har en indlevende, sjov og inspirerende tilgang til tingene.

Hendes oplæg var anderledes med et direkte opråb til både virksomheder og politikere om at lære af fortidens fejltagelser og i stedet arbejde med helhedssynet på teknologi.

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent, Dansk Industri

Eva har medvirket i kurset “Digitale børn og deres voksne”, som blev afholdt ti forskellige steder i landet for præster og kirke- og kulturmedarbejdere. Eva bidrog med en stor faglighed og viden om, hvad det vil sige for børn at være til stede digitalt på diverse platforme og fora. Ikke mindst bidrog hun med gode råd til de voksne, der skal lære, hvordan vi navigerer blandt disse børn. Evas formidling var passioneret og nuanceret, hvilket vidner om faglighed, indsigt og troværdighed.

Hanne Høgild

Teologisk medarbejder i Konfirmandcenteret, Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter

Eva er en passioneret og vidende ildsjæl og oplægsholder, der med levende eksempler og humor får engageret sit publikum.

Uanset om publikum er børn, unge, forældre, politikere eller kommercielle aktører. Eva har en enorm indsigt i børn og unges digitale liv og åbner den verden med indlevelse og nysgerrighed. I en verden, hvor den digitale generationskløft vokser, er der brug for eksperter som Eva til at bygge bro mellem generationer.

Camilla Mehlsen

Medie- og uddannelsesrådgiver, forfatter, foredragsholder, Børns Vilkår/ Mehlsen Media

Jeg har i mange år fået inspiration, indsigt og erfaring overleveret ved at følge Eva. For mig er hun en unik ildsjæl, der har en stærk faglighed og en stor opsamlet viden om sit felt. Kombineret med hun har hjertet på rette sted og virkelig føler et medansvar for at forstå den verden børn og unge oplever på digitale og sociale platforme. At hun dertil arbejder aktivt for at gøre både oplevelsen og det ofte voksenfri univers til et bedre sted, slår mig som både vigtigt og værdigt. Jeg får meget ud af at lytte og lære af Eva. Det kan du også!

Patrick Bay Damsted

Format and content producer

Vi havde valgt Eva, da hendes fokus opmærksomhed omkring piger og programmering, passede rigtig godt ind i vores tanker om udvikling af it-elevpatruljer.

Derfor valgte vi et setup, hvor både drenge og piger var en integreret del af målgruppen, og dermed bliver snakken omkring, at teknologi skræmmer pigerne væk lagt i baggrunden.

Vi var rigtig glade for Eva’s setup på dagen. Hun var meget fokuseret på at arbejde med meningsfuld brug af teknologi og kodning, og skabe et narrativ omkring arbejdet med teknologi. Det gav patruljen et godt afsæt, for at gå hjem og få andre til at kaste sig over teknologien.

Tobias Smith

Pædagogisk it-konsulent, Furesø Kommune

en_USEnglish